Jump to content


- - - - -

FIXED: WTF???!!! no scaling options w/ati?


  • Please log in to reply
14 replies to this topic

#1 m.oreilly

m.oreilly

    rog'er wilco

  • Admin
  • PipPipPipPipPipPip
  • 8,771 posts
  • Country:lower uncton

Posted 20 January 2010 - 11:24 PM

wtf? i just got my new asus monitor, and i got black bands all around the windows. this is a 1080p monitor. desktop monitor. i then decided to install the cc panel. it kicks up an error " the ccc does not work with your existing driver..." wtf, it installed the fulkin driver!!! this under server 08 r2 x64, btw. so does this mean i'm basically screwed with this pos card, or do i have to run win7 to make it work? this is bull$hit, expensive bull$it at that!!! still no way to get rid of the bands. if nvidia cards weren't so dull, i would go back to nvidia in a heatbeat. this sucks @ss!!!

#2 Nvyseal

Nvyseal

    Chairman of the Board

  • Administrator
  • PipPipPipPipPipPip
  • 9,788 posts
  • Location:From the whatever it is, Pluto
  • Country:USA

Posted 20 January 2010 - 11:58 PM

can you show us what the black bands look like? You may have to set the monitor to a ratio or zoom

#3 m.oreilly

m.oreilly

    rog'er wilco

  • Admin
  • PipPipPipPipPipPip
  • 8,771 posts
  • Country:lower uncton

Posted 21 January 2010 - 12:36 AM

no such option. where would you find those? ccc does not run, as it says the driver it installs is not the proper driver. wtf? and it looks just awful. i plugged it into patty's system, and her nvidia 260 gtx found the rez and looked great. so ati either can't do 1080p (wtf?) or the ccc doesn't work in win7/server (wtf?) or i can only use win7, and maybe it will work. i hate to re install an os. i can't even really see what i'm typing because the fonts are too small. at 1080? wtf? the black borders all around. like i'm using linux or something

#4 scaramonga

scaramonga

    CALLING ALL STATIONS

  • Global Moderator
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,175 posts
  • Location:Scotland
  • Country:Dunno? but it ain't nice.

Posted 21 January 2010 - 12:43 AM

Gotta luv ATI lol :cc_surrender:


:)

#5 eniparadoxgma

eniparadoxgma

    Thomas S. Arashikage

  • Sponsor
  • PipPipPipPipPip
  • 794 posts
  • Country:USA

Posted 21 January 2010 - 02:09 AM

hahaha, I'm more likely to blame you than ATI because my stuff still looks teh arsome!1!1 hahaha

(in my best Chris Farley voice) "What'd ya do?!?!"

:) :cc_surrender:

#6 stormrosson

stormrosson

    Established Member

  • Global Moderator
  • PipPipPipPipPip
  • 1,246 posts
  • Location:Silver City ,New Mexico
  • Interests:stuff
  • Country:yes

Posted 21 January 2010 - 03:23 AM

:cc_surrender: mine looks farggin great, ccc works fine....it's fukin server 08 , or operator error..get real holmes :)

Edited by stormrosson, 21 January 2010 - 03:24 AM.


#7 Nvyseal

Nvyseal

    Chairman of the Board

  • Administrator
  • PipPipPipPipPipPip
  • 9,788 posts
  • Location:From the whatever it is, Pluto
  • Country:USA

Posted 21 January 2010 - 03:34 AM

maybe the monitor cant keep up with the blazing speed of those SSD's

#8 m.oreilly

m.oreilly

    rog'er wilco

  • Admin
  • PipPipPipPipPipPip
  • 8,771 posts
  • Country:lower uncton

Posted 21 January 2010 - 03:41 AM

i ended up installing win7 ultimate x64. no way would it work in server. no way. the driver was not recognized and ccc would not start. i finally found the freakin' fix (after re installing the os)...

Attached Image: fix.png

nobody on the ati forums would say anything. i can't believe it. i finally got the scaling options going by clicking on the little arrow on the little monitor icon. this would not work in server x64. these are the 9.12 drivers/ccc app.

#9 m.oreilly

m.oreilly

    rog'er wilco

  • Admin
  • PipPipPipPipPipPip
  • 8,771 posts
  • Country:lower uncton

Posted 21 January 2010 - 03:43 AM

View Poststormrosson, on Jan 20 2010, 07:23 PM, said:

:cc_surrender: mine looks farggin great, ccc works fine....it's fukin server 08 , or operator error..get real holmes :)
are you using your 1080p tv monitor? i'm on hdmi to the monitor (hdmi to hdmi).

#10 m.oreilly

m.oreilly

    rog'er wilco

  • Admin
  • PipPipPipPipPipPip
  • 8,771 posts
  • Country:lower uncton

Posted 21 January 2010 - 03:55 AM

View Postscaramonga, on Jan 20 2010, 04:43 PM, said:

Gotta luv ATI lol :cc_surrender:
:)
hehe, the hardware is superior, the drivers are still back in xp days...

#11 Nvyseal

Nvyseal

    Chairman of the Board

  • Administrator
  • PipPipPipPipPipPip
  • 9,788 posts
  • Location:From the whatever it is, Pluto
  • Country:USA

Posted 21 January 2010 - 04:01 AM

if you kinda look at it in a logical perspective, not many IT departments have a fat ass 52" monitor sitting on their 2008 servers running HDMI @1080p

#12 scaramonga

scaramonga

    CALLING ALL STATIONS

  • Global Moderator
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,175 posts
  • Location:Scotland
  • Country:Dunno? but it ain't nice.

Posted 21 January 2010 - 04:06 AM

View PostNvyseal, on Jan 21 2010, 04:01 AM, said:

if you kinda look at it in a logical perspective, not many IT departments have a fat ass 52" monitor sitting on their 2008 servers running HDMI @1080p

LOL!! :cc_surrender:

#13 m.oreilly

m.oreilly

    rog'er wilco

  • Admin
  • PipPipPipPipPipPip
  • 8,771 posts
  • Country:lower uncton

Posted 21 January 2010 - 05:34 AM

View PostNvyseal, on Jan 20 2010, 08:01 PM, said:

if you kinda look at it in a logical perspective, not many IT departments have a fat ass 52" monitor sitting on their 2008 servers running HDMI @1080p
an nvidia card would run it on detection though :cc_surrender:
i must say, after the initial hiccups, it don't look too shabby. the monitor itself is mui sexy

#14 VROSA

VROSA

    Ghost Member

  • Global Moderator
  • PipPipPipPipPip
  • 2,043 posts
  • Location:Belo Horizonte - Minas Gerais - Brazil
  • Interests:Hardware, Software, Alphas and Betas, OS Mods, Windows 8.1, Windows 10, Linux, Games, Fun, Friends.
  • Country:Brazil

Posted 21 January 2010 - 12:15 PM

Nice to know that after all you're happy with your new toy ! :)

It's really very annoying when such things happen. It was the same with Windows 7 x64 and my wife's wireless card and printer Lexmark X1185. I couldn't find working drivers in any place, then I had to install the x86 version on her rig. That sucks ! :cc_surrender:

#15 stormrosson

stormrosson

    Established Member

  • Global Moderator
  • PipPipPipPipPip
  • 1,246 posts
  • Location:Silver City ,New Mexico
  • Interests:stuff
  • Country:yes

Posted 21 January 2010 - 06:39 PM

:) yeah MO , mine looks fab with hdmi to hdmi also ,on my pc or the 42" lcd HDTV :cc_surrender:




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users