Jump to content


I Can't play online games!!


  • Please log in to reply
27 replies to this topic

#16 m.oreilly

m.oreilly

    rog'er wilco

  • Admin
  • PipPipPipPipPipPip
  • 8,771 posts
  • Country:lower uncton

Posted 11 November 2008 - 03:16 AM

View Postmarmar, on Nov 10 2008, 06:52 PM, said:

Do you run on a mac or pc? What browser do you use?

a pc, but i liked the speed of safari.

#17 marmar

marmar

    Member

  • Banned
  • PipPip
  • 23 posts
  • Country:United States

Posted 11 November 2008 - 03:58 AM

I don't understand.. I have a windows XP also... I downloaded FF and all the shockwave plug ins on the XP and it worked fine. I did the same on the mac and it tells me the "Etra Havoc physics scene" is missing and will not let me play the game, but it will let me play on safari. WEIRD!! If anybody knows what the problem is, plz let me know.. thanks

#18 m.oreilly

m.oreilly

    rog'er wilco

  • Admin
  • PipPipPipPipPipPip
  • 8,771 posts
  • Country:lower uncton

Posted 11 November 2008 - 04:01 AM

View Postmarmar, on Nov 10 2008, 07:58 PM, said:

I don't understand.. I have a windows XP also... I downloaded FF and all the shockwave plug ins on the XP and it worked fine. I did the same on the mac and it tells me the "Etra Havoc physics scene" is missing and will not let me play the game, but it will let me play on safari. WEIRD!! If anybody knows what the problem is, plz let me know.. thanks

they haven't ported it to mac. it is not browser dependent, it is os dependent, as in what the os will accept as valid...

#19 marmar

marmar

    Member

  • Banned
  • PipPip
  • 23 posts
  • Country:United States

Posted 11 November 2008 - 10:11 PM

can you please explain that in English please?

#20 stormrosson

stormrosson

    Established Member

  • Global Moderator
  • PipPipPipPipPip
  • 1,246 posts
  • Location:Silver City ,New Mexico
  • Interests:stuff
  • Country:yes

Posted 12 November 2008 - 12:30 AM

:cc_surrender: he means you're dead in the water because the havoc plug in has not been recoded to integrate in the mac operating system as of yet :blink:

#21 marmar

marmar

    Member

  • Banned
  • PipPip
  • 23 posts
  • Country:United States

Posted 12 November 2008 - 10:14 PM

How long will it be before the make a havoc plug in for a mac?

#22 stormrosson

stormrosson

    Established Member

  • Global Moderator
  • PipPipPipPipPip
  • 1,246 posts
  • Location:Silver City ,New Mexico
  • Interests:stuff
  • Country:yes

Posted 13 November 2008 - 12:49 AM

:cc_surrender: errrrrr you should consult your personal psychic for that answer :blink:

#23 marmar

marmar

    Member

  • Banned
  • PipPip
  • 23 posts
  • Country:United States

Posted 22 February 2009 - 11:46 PM

I have a mac and I use fire fox

#24 Guest_scaramonga_*

Guest_scaramonga_*
  • Guests

Posted 23 February 2009 - 12:00 AM

View Postmarmar, on Feb 22 2009, 11:46 PM, said:

I have a mac and I use fire fox

I feel sorry for ya :storm:.......please accept my condolences, your browser is broken too, there should be no gap between 'fire' and 'fox' :christo:

#25 Sphere

Sphere

    The moth next to my brain is Bart, say hi to him if you like

  • Sponsor
  • PipPipPipPipPip
  • 2,355 posts
  • Location:*tap* Behind ya!
  • Interests:I'm a Dutchy, that means I'm not a German (which doesn't sound/look the same to me!) also, being a Dutchy means I'm an idiot... sort off!

    And I def. need to get a real life again... I'm bored with my current life, ideas can be pm'd to me!
  • Country:Dutchyland

Posted 23 February 2009 - 12:01 AM

View Postmarmar, on Nov 12 2008, 11:14 PM, said:

How long will it be before the make a havoc plug in for a mac?
To translate what Storm said:
We can not tell you how long it'll take Adobe to port Havoc to mac systems.
We are not employed by any tech business (although some work at IBM I think) to publicize any information.
We just don't know.
If you want to know, contact Adobe, or try google if there is any hack for it?

View Postscaramonga, on Feb 23 2009, 01:00 AM, said:

I feel sorry for ya :storm:.......please accept my condolences, your browser is broken too, there should be no gap between 'fire' and 'fox' :christo:
Really?
Ahh, that explains why my browser always keeps asking why the fox is taking forever!

#26 m.oreilly

m.oreilly

    rog'er wilco

  • Admin
  • PipPipPipPipPipPip
  • 8,771 posts
  • Country:lower uncton

Posted 23 February 2009 - 12:01 AM

View Postmarmar, on Feb 22 2009, 03:46 PM, said:

I have a mac and I use fire fox

Posted Image

#27 stormrosson

stormrosson

    Established Member

  • Global Moderator
  • PipPipPipPipPip
  • 1,246 posts
  • Location:Silver City ,New Mexico
  • Interests:stuff
  • Country:yes

Posted 23 February 2009 - 02:12 AM

:christo: ah my dear friend MO , I should have surmised that the answer lies in the seemingly bidimensional implication of the Mobius strip :storm: :yahoo:

#28 m.oreilly

m.oreilly

    rog'er wilco

  • Admin
  • PipPipPipPipPipPip
  • 8,771 posts
  • Country:lower uncton

Posted 23 February 2009 - 02:51 AM

View Poststormrosson, on Feb 22 2009, 06:12 PM, said:

:christo: ah my dear friend MO , I should have surmised that the answer lies in the seemingly bidimensional implication of the Mobius strip :yahoo: ;)

that, or this thread... :storm:




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users