Jump to content


64bit Ubuntu


  • Please log in to reply
20 replies to this topic

#16 Camaro

Camaro

    Established Member

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 907 posts
  • Country:USA

Posted 19 April 2007 - 01:12 AM

Well I know this topic is quite old now, but I have a couple of questions for anyone, in the 64bit version of edgy eft 6.10. Soon to be Fiesty Fawn 7.04 using a evga 7900GTO how do you get dual monitor support.

#17 brewin

brewin

    Victory is mine!

  • Administrator
  • PipPipPipPipPip
  • 1,261 posts
  • Location:Missouri
  • Interests:Anything interesting.
  • Country:USA

Posted 19 April 2007 - 01:49 AM

View PostCamaro, on Apr 18 2007, 08:12 PM, said:

Well I know this topic is quite old now, but I have a couple of questions for anyone, in the 64bit version of edgy eft 6.10. Soon to be Fiesty Fawn 7.04 using a evga 7900GTO how do you get dual monitor support.
You'll need to use twinview.

http://www.trevorfitzgerald.com/ubuntu/ubu...a-graphics-card

It's not trivial...

#18 Camaro

Camaro

    Established Member

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 907 posts
  • Country:USA

Posted 19 April 2007 - 02:17 AM

well, it should be interesting

#19 Camaro

Camaro

    Established Member

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 907 posts
  • Country:USA

Posted 19 April 2007 - 02:10 PM

Well it is not Exactly How I wanted it, but I did get my dual monitors up

Attached File  Screenshot.png   3.01MB   19 downloads The main controls are on my secondary monitor, an its being a pain to change.

#20 VROSA

VROSA

    Ghost Member

  • Global Moderator
  • PipPipPipPipPip
  • 2,043 posts
  • Location:Belo Horizonte - Minas Gerais - Brazil
  • Interests:Hardware, Software, Alphas and Betas, OS Mods, Windows 8.1, Windows 10, Linux, Games, Fun, Friends.
  • Country:Brazil

Posted 19 April 2007 - 04:56 PM

I've just finished downloading Fiesty Fawn 7.04 x64 and will install it on my AMD64 rig :chriso:

#21 Camaro

Camaro

    Established Member

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 907 posts
  • Country:USA

Posted 19 April 2007 - 06:39 PM

I am "upgradeing" but I should have waited a day or 2, darn server must be jam packed it has been downloading for the last 5 hours and it can seem to get more then 20Kb/s an mostly not even that much.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users