Jump to content


Windows XP Service Pack 3 (32-bit x86) RC 1


  • Please log in to reply
30 replies to this topic

#1 Guest_scaramonga_*

Guest_scaramonga_*
  • Guests

Posted 04 December 2007 - 06:52 PM

Windows XP Service Pack 3 (32-bit x86) Release Candidate 1

GO

:cheers:

#2 m.oreilly

m.oreilly

    rog'er wilco

  • Admin
  • PipPipPipPipPipPip
  • 8,742 posts
  • Country:lower uncton

Posted 04 December 2007 - 08:35 PM

heck, now i'm tempted to run xp again...thanks scara :cheers:

#3 Nvyseal

Nvyseal

    Chairman of the Board

  • Administrator
  • PipPipPipPipPipPip
  • 9,784 posts
  • Location:From the whatever it is, Pluto
  • Country:USA

Posted 04 December 2007 - 08:58 PM

Is this gonna turn my wonderful XP OS into a Vista Zombie? :cheers:

#4 VROSA

VROSA

    Ghost Member

  • Global Moderator
  • PipPipPipPipPip
  • 2,043 posts
  • Location:Belo Horizonte - Minas Gerais - Brazil
  • Interests:Hardware, Software, Alphas and Betas, OS Mods, Windows 8.1, Windows 10, Linux, Games, Fun, Friends.
  • Country:Brazil

Posted 06 December 2007 - 01:26 AM

I'm also scared but will pay to see ! :likewinmandr2:

#5 m.oreilly

m.oreilly

    rog'er wilco

  • Admin
  • PipPipPipPipPipPip
  • 8,742 posts
  • Country:lower uncton

Posted 06 December 2007 - 01:48 AM

i'll try this weekend, if not sooner. what the heck, might be fun :likewinmandr2:

#6 VROSA

VROSA

    Ghost Member

  • Global Moderator
  • PipPipPipPipPip
  • 2,043 posts
  • Location:Belo Horizonte - Minas Gerais - Brazil
  • Interests:Hardware, Software, Alphas and Betas, OS Mods, Windows 8.1, Windows 10, Linux, Games, Fun, Friends.
  • Country:Brazil

Posted 06 December 2007 - 01:52 AM

My download has just finished... My AthlonXP is gonna be the guineapig, but not today... I am tired and its midnight here.

:likewinmandr2:

#7 talker

talker

    Being a Priest is not always easy.

  • Sponsor
  • PipPipPipPipPip
  • 840 posts
  • Location:Huntville, AL, USA
  • Interests:Ah lets see...gee, I know...computers.
  • Country:USA

Posted 09 December 2007 - 04:07 AM

My coffee table laptop will be the "victim"...,I mean my test bench for SP3. I just use this laptop for reading the news while I watch TV and for research but nothing is stored on it. It is a P4 3.06 with 1 GB RAM and 128 MB Radeon 9000. It should be a good and safe place to test SP3...talker. :cc_surrender: :likewinmandr2:

#8 WFO

WFO

    Super Adv. Member

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 569 posts
  • Country:USA

Posted 09 December 2007 - 04:24 AM

Thanks Scara!!! You dedicated Vista hater you. :likewinmandr2: :cc_surrender:

#9 Linoman

Linoman

    Established Member

  • Sponsor
  • PipPipPipPipPip
  • 1,536 posts
  • Country:South Africa (Cape-Town)

Posted 09 December 2007 - 10:32 AM

Let us know how it goes guys (got sick of games not working in Server, so decided to dual boot XP 32bit and server); thing about XP, one keeps on coming back for more

#10 talker

talker

    Being a Priest is not always easy.

  • Sponsor
  • PipPipPipPipPip
  • 840 posts
  • Location:Huntville, AL, USA
  • Interests:Ah lets see...gee, I know...computers.
  • Country:USA

Posted 10 December 2007 - 03:07 AM

The install went without a hitch on the lappy. The only way I can tell that SP3 is there is on the Systems General tab. If I notice anything in the next few days, I will post back...talker. :likewinmandr2:

#11 m.oreilly

m.oreilly

    rog'er wilco

  • Admin
  • PipPipPipPipPipPip
  • 8,742 posts
  • Country:lower uncton

Posted 10 December 2007 - 03:22 AM

cool :likewinmandr2: i keep meaning to put on xp...

#12 Guest_scaramonga_*

Guest_scaramonga_*
  • Guests

Posted 10 December 2007 - 04:12 AM

View Postm.oreilly, on Dec 10 2007, 03:22 AM, said:

cool :cc_surrender: i keep meaning to put on xp...

Please do........support the cause :likewinmandr2: :rofl_mini:

#13 m.oreilly

m.oreilly

    rog'er wilco

  • Admin
  • PipPipPipPipPipPip
  • 8,742 posts
  • Country:lower uncton

Posted 11 December 2007 - 04:28 AM

well, my storage controller took a dump again (vista), so i'm back in xp, and sp3! works great so far :RJsPC:

#14 Nvyseal

Nvyseal

    Chairman of the Board

  • Administrator
  • PipPipPipPipPipPip
  • 9,784 posts
  • Location:From the whatever it is, Pluto
  • Country:USA

Posted 11 December 2007 - 04:53 AM

View Postm.oreilly, on Dec 10 2007, 08:28 PM, said:

well, my storage controller took a dump again (vista), so i'm back in xp, and sp3! works great so far :RJsPC:
;) how is it doing for you??

#15 m.oreilly

m.oreilly

    rog'er wilco

  • Admin
  • PipPipPipPipPipPip
  • 8,742 posts
  • Country:lower uncton

Posted 11 December 2007 - 06:45 AM

it's gone now! EVERYTHING. i'm back in vista, running off an 8 year old ata.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users