Jump to content


Public beta of Photoshop CS3


  • Please log in to reply
14 replies to this topic

#1 Guest_scaramonga_*

Guest_scaramonga_*
  • Guests

Posted 14 December 2006 - 11:05 PM

In a first-ever event, Adobe is releasing a public beta of an upcoming version of Photoshop. A beta of Photoshop CS3 beta will be posted on the Adobe Labs web site on Friday, Dec. 15. The beta is available as a Universal Binary, so runs natively on both PowerPC and Intel Macs. The final shipping release of Adobe Photoshop CS3 is planned for spring 2007.

More on Portal

:headset:

#2 stormrosson

stormrosson

    Established Member

  • Global Moderator
  • PipPipPipPipPip
  • 1,234 posts
  • Location:Silver City ,New Mexico
  • Interests:stuff
  • Country:yes

Posted 15 December 2006 - 04:43 AM

:moreilly: hmmmmmm very interesting Rik thx bud :o

#3 Linoman

Linoman

    Established Member

  • Sponsor
  • PipPipPipPipPip
  • 1,536 posts
  • Country:South Africa (Cape-Town)

Posted 15 December 2006 - 10:02 AM

Thank goodness, an open beta about time

#4 Guest_scaramonga_*

Guest_scaramonga_*
  • Guests

Posted 15 December 2006 - 12:37 PM

Grabbing now as we speak :yahoo: :o

340Mb! :moreilly:

#5 simon

simon

    simon says Post

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 739 posts
  • Location:Buffalo,New York, USA
  • Country:USA

Posted 15 December 2006 - 12:56 PM

I was unable to download I will have to try later

#6 LoneWolfMage

LoneWolfMage

    Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 33 posts
  • Country:USA

Posted 15 December 2006 - 12:59 PM

Greetings~
ummm ..not meaning to burst anyonens bubble here at all .. but while preusing around trying to get the download .. i stumbled across this bit of info ...and seeeing as tho i dont know what everyone has on thier system.. thought it might be worthy of letting you guys know .

Quote

How can I participate in the free public beta of Photoshop CS3?
Okay, hereís the scoop. The Photoshop CS3 beta is available (in English only) to any Photoshop CS2 users. SoÖ you must own a copy of Photoshop CS2 AND have a valid serial number in order to get a Photoshop CS3 serial number. Your copy and serial number of Photoshop CS2 can come from any of the following:

Full, upgrade or education version of Photoshop CS2
Full, upgrade or education version of the entire Creative Suite Standard or Premium
Full, upgrade or education version of the Adobe Production Studio, Video Bundle, or Web Bundle.
Again, in order to make this really simple all you need is some version of Photoshop CS2 and itís serial number.

If you do not own Photoshop CS2
If you donít own Photoshop CS2 then you can download and try the Photoshop CS3 beta for 2 days. Essentially, you have a 2-day grace period before you have to activate the software. If you donít activate it by the end of that 2 days then you will no longer be able to use the CS3 public beta.
Source: Link

#7 error51

error51

    Elite Newsposter

  • Newsposter
  • PipPipPipPip
  • 459 posts
  • Location:127.0.0.1
  • Country:USA

Posted 17 December 2006 - 01:38 AM

And I just tried a CS2 key which didn't work for this CS3 thing. So...

View PostLoneWolfMage, on Dec 15 2006, 04:59 AM, said:

Greetings~
ummm ..not meaning to burst anyonens bubble here at all .. but while preusing around trying to get the download .. i stumbled across this bit of info ...and seeeing as tho i dont know what everyone has on thier system.. thought it might be worthy of letting you guys know .
Source: Link


#8 Guest_scaramonga_*

Guest_scaramonga_*
  • Guests

Posted 17 December 2006 - 03:18 AM

Works great for me.......... :o

:yahoo: .........I must have too much money again?...........lol :moreilly:

#9 error51

error51

    Elite Newsposter

  • Newsposter
  • PipPipPipPip
  • 459 posts
  • Location:127.0.0.1
  • Country:USA

Posted 17 December 2006 - 03:36 AM

Well if you have a good version of PS CS2 and you can't get CS3 to activate, you might try a little trick. Now only try this if you are legal and you can't get it to work. :moreilly:

There is a file in the directory C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS3\AMT called application.sif. Rename the file application.sif to anything you want such as application.sif_ and you should be good to go.

#10 m.oreilly

m.oreilly

    rog'er wilco

  • Admin
  • PipPipPipPipPipPip
  • 8,675 posts
  • Country:lower uncton

Posted 17 December 2006 - 03:55 AM

thanks E :moreilly:

#11 MadDoggyca

MadDoggyca

    Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 38 posts
  • Country:Canada

Posted 17 December 2006 - 11:20 PM

nuff said

Attached Files

  • Attached File  56.JPG   91.4K   31 downloads
  • Attached File  66.JPG   121.77K   31 downloads
  • Attached File  234.JPG   69.67K   21 downloads
  • Attached File  456.JPG   135.95K   25 downloads
  • Attached File  554.jpg   104.74K   31 downloads
  • Attached File  5566.JPG   101.41K   23 downloads

Edited by MadDoggyca, 17 December 2006 - 11:21 PM.


#12 gamer_pro_2000

gamer_pro_2000

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 108 posts
  • Location:Michigan, USA
  • Country:United States

Posted 18 December 2006 - 02:22 PM

I'm more interested in the Paint.net Beta 2 than the Photoshop Beta. Paint.net rocks :cool2:

#13 Linoman

Linoman

    Established Member

  • Sponsor
  • PipPipPipPipPip
  • 1,536 posts
  • Country:South Africa (Cape-Town)

Posted 22 December 2006 - 09:30 AM

Damn oh well it was worth a try at least.

#14 VROSA

VROSA

    Ghost Member

  • Global Moderator
  • PipPipPipPipPip
  • 2,041 posts
  • Location:Belo Horizonte - Minas Gerais - Brazil
  • Interests:Hardware, Software, Alphas and Betas, OS Mods, Windows 8, Windows 9, Linux, Games, Fun, Friends.
  • Country:Brazil

Posted 27 December 2006 - 03:16 PM

Downloading now ! :yahoo:

But two days is not enough time to test anything... :scara:

...Install it to a virtual machine with an undo disk so you can discard changes and use it for more than two days :bluerip: Just remember to set the host clock (VM will sync with host) to CS3 install date before you start the VM or the beta will be locked. :rofl:

#15 Guest_scaramonga_*

Guest_scaramonga_*
  • Guests

Posted 27 December 2006 - 03:31 PM

Why bother?

Just rename the file as above and use for ever :scara: :bluerip:




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users