Jump to content


System Restore working in x64 Vista RTM?


  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1 WFO

WFO

    Super Adv. Member

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 569 posts
  • Country:USA

Posted 03 December 2006 - 07:12 AM

I'm just wondering if this is working for anyone else running the RTM? I ask because I was feeling adventurous and wanted to try the latest KAV beta. I created a restore point and it said the restore point was created successfully. I rebooted to XP and imaged with Acronis. I rebooted to Vista, uninsalled Avast and installed KAV. On reboot I noticed the system responding much slower. The first attempt at a full system scan hung and I couldn't end the task. Enough was enough so I rebooted intending to use system restore. Low and behold it claimed I had no restore points. :rofl: Back to XP to reimage with Acronis. Oops! Some file was corrupt and I had to insert the system disk for repair. No biggie. Everything is back the way it was. I just want to know if anyone else has had problems with system restore on the RTM. TIA :cheers:

#2 m.oreilly

m.oreilly

    rog'er wilco

  • Admin
  • PipPipPipPipPipPip
  • 8,766 posts
  • Country:lower uncton

Posted 03 December 2006 - 07:41 AM

haven't tried yet, but i would not use kav...nod32 is better. i have had more problems with kav than i care to post...

#3 Guest_scaramonga_*

Guest_scaramonga_*
  • Guests

Posted 03 December 2006 - 08:06 AM

Yup.......definitely go with NOD buddy :headset: ........very low on resources.

And you will need that running Bloatista....... :rolleyes:

#4 MadDoggyca

MadDoggyca

    Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 38 posts
  • Country:Canada

Posted 25 December 2006 - 07:33 AM

AVG Pro (64) for vista all the way... Less Resorceog the nod32 and mcffee and al lthe rest...

#5 WFO

WFO

    Super Adv. Member

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 569 posts
  • Country:USA

Posted 25 December 2006 - 07:43 AM

Since the original post, I created another restore point and it says it's still there. :bluerip: Honestly, since I'm not a gamer and have no need for DX10, I'd buy 2 x64 OEMs before one Vista Ultimate upgrade. :scara: My 2 cents on Bloatista Drmware. Harrumph!!! Long live x64 SP2! :yahoo:

#6 m.oreilly

m.oreilly

    rog'er wilco

  • Admin
  • PipPipPipPipPipPip
  • 8,766 posts
  • Country:lower uncton

Posted 25 December 2006 - 07:45 AM

@MadDoggyca... avg: :scara: but its' track record for bug squashing...avg is awol imho...

#7 bluerip

bluerip

    BS Meter embedded, BS attached

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 741 posts
  • Location:Arnoldland
  • Interests:All things SciFi, Hidden Science,& Hiddin Truth
  • Country:& western, jazz, rock, all

Posted 26 December 2006 - 07:02 AM

"Back to XP to reimage with Acronis. Oops! Some file was corrupt and I had to insert the system disk for repair."

which is why I never image before all the maintenance is done. ie scan, defrag, antivirus, malware, clean up, etc. cuz I hate it when that happens. :scara:




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users