Jump to content


Windows 7 x64Bit


  • Please log in to reply
29 replies to this topic

#16 eniparadoxgma

eniparadoxgma

    Thomas S. Arashikage

  • Sponsor
  • PipPipPipPipPip
  • 794 posts
  • Country:USA

Posted 03 August 2009 - 01:37 AM

View Poststormrosson, on Aug 2 2009, 04:52 PM, said:

:christo: ATI................. ;)

qftz0rz

#17 scaramonga

scaramonga

    CALLING ALL STATIONS

  • Global Moderator
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,175 posts
  • Location:Scotland
  • Country:Dunno? but it ain't nice.

Posted 03 August 2009 - 03:22 AM

View Posteniparadoxgma, on Aug 3 2009, 02:37 AM, said:

qftz0rz

lol

#18 m.oreilly

m.oreilly

    rog'er wilco

  • Admin
  • PipPipPipPipPipPip
  • 8,766 posts
  • Country:lower uncton

Posted 03 August 2009 - 05:10 AM

:christo: ati baby

#19 David_Heavey

David_Heavey

    =IBF2= Cofounder

  • Sponsor
  • PipPipPipPipPip
  • 949 posts
  • Location:Ireland
  • Country:Ireland

Posted 03 August 2009 - 07:19 PM

View Poststormrosson, on Aug 2 2009, 09:52 PM, said:

:christo: ATI................. ;)

I'd rather pee right onto my motherboard ....

Edited by David_Heavey, 03 August 2009 - 07:21 PM.


#20 scaramonga

scaramonga

    CALLING ALL STATIONS

  • Global Moderator
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,175 posts
  • Location:Scotland
  • Country:Dunno? but it ain't nice.

Posted 03 August 2009 - 07:31 PM

View PostDavid_Heavey, on Aug 3 2009, 08:19 PM, said:

I'd rather pee right onto my motherboard ....

Preferably with the ATI board fitted :christo:

#21 stormrosson

stormrosson

    Established Member

  • Global Moderator
  • PipPipPipPipPip
  • 1,246 posts
  • Location:Silver City ,New Mexico
  • Interests:stuff
  • Country:yes

Posted 03 August 2009 - 07:40 PM

:christo: at least my ati drivers don't crash my whole f'n system you nvidia drones ;)
Dave, if I had your system I'd piss on it too ;)

Edited by stormrosson, 03 August 2009 - 07:41 PM.


#22 scaramonga

scaramonga

    CALLING ALL STATIONS

  • Global Moderator
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,175 posts
  • Location:Scotland
  • Country:Dunno? but it ain't nice.

Posted 03 August 2009 - 08:41 PM

View Poststormrosson, on Aug 3 2009, 08:40 PM, said:

:christo: at least my ati drivers don't crash my whole f'n system you nvidia drones ;)

Never had Nvidia drivers crash on me yet, buggy yes, but no crashes Nu - must be 'cheap hardware' related :jerry:

;)

#23 David_Heavey

David_Heavey

    =IBF2= Cofounder

  • Sponsor
  • PipPipPipPipPip
  • 949 posts
  • Location:Ireland
  • Country:Ireland

Posted 04 August 2009 - 04:09 AM

There ain't nuffim cheap in my rig :christo:

#24 stormrosson

stormrosson

    Established Member

  • Global Moderator
  • PipPipPipPipPip
  • 1,246 posts
  • Location:Silver City ,New Mexico
  • Interests:stuff
  • Country:yes

Posted 04 August 2009 - 05:44 PM

:christo: except the owner !!!!!! ;)

#25 m.oreilly

m.oreilly

    rog'er wilco

  • Admin
  • PipPipPipPipPipPip
  • 8,766 posts
  • Country:lower uncton

Posted 04 August 2009 - 06:59 PM

:christo:

#26 David_Heavey

David_Heavey

    =IBF2= Cofounder

  • Sponsor
  • PipPipPipPipPip
  • 949 posts
  • Location:Ireland
  • Country:Ireland

Posted 04 August 2009 - 07:13 PM

I did say IN my rig :christo:

#27 scaramonga

scaramonga

    CALLING ALL STATIONS

  • Global Moderator
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,175 posts
  • Location:Scotland
  • Country:Dunno? but it ain't nice.

Posted 04 August 2009 - 10:01 PM

Too long at war Dave, these Western peeps have been far too long at war, its clouding more than their minds :christo:

#28 m.oreilly

m.oreilly

    rog'er wilco

  • Admin
  • PipPipPipPipPipPip
  • 8,766 posts
  • Country:lower uncton

Posted 05 August 2009 - 01:09 AM

no, my pee is clear :christo:

#29 stormrosson

stormrosson

    Established Member

  • Global Moderator
  • PipPipPipPipPip
  • 1,246 posts
  • Location:Silver City ,New Mexico
  • Interests:stuff
  • Country:yes

Posted 05 August 2009 - 03:17 AM

:christo: ummmmmmm unlike Rik's conscience....or his police record for that matter ;)

#30 Visentinel

Visentinel

    Established Member

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 998 posts
  • Location:NSW Australia

Posted 23 October 2009 - 05:29 AM

Me and 2 freinds have been using the nvidia drivers for heaps long now in vista 64 and windows 7 64 with 8gb of ram, we have never seen any issues. Could this issue be specific to your hardware configuration sphere ?




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users