Jump to content


Router Manufacturer


  • Please log in to reply
12 replies to this topic

#1 Neon

Neon

    Karl

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 4,728 posts
  • Country:Space

Posted 24 April 2006 - 07:37 PM

Who made your router? We have Belkin.

#2 Sphere

Sphere

    The moth next to my brain is Bart, say hi to him if you like

  • Sponsor
  • PipPipPipPipPip
  • 2,355 posts
  • Location:*tap* Behind ya!
  • Interests:I'm a Dutchy, that means I'm not a German (which doesn't sound/look the same to me!) also, being a Dutchy means I'm an idiot... sort off!

    And I def. need to get a real life again... I'm bored with my current life, ideas can be pm'd to me!
  • Country:Dutchyland

Posted 24 April 2006 - 07:42 PM

LinkSys, by Cisco :) those are the best imo, I'm busy programming it to an almost fully functional Linux box :)

#3 ShadowFox

ShadowFox

    High Priest

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 4,969 posts
  • Location:Tempe, AZ
  • Interests:An abundance :P
  • Country:United States

Posted 24 April 2006 - 08:45 PM

Linksys a division of Cisco :)

#4 x2p

x2p

    Network Security

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 472 posts
  • Location:Birmingham
  • Interests:Basketball,dj'ing and cars
  • Country:England

Posted 25 April 2006 - 11:57 PM

i got both ,the linksys one and the belkin one,my advice,wireless sucks....

#5 Sphere

Sphere

    The moth next to my brain is Bart, say hi to him if you like

  • Sponsor
  • PipPipPipPipPip
  • 2,355 posts
  • Location:*tap* Behind ya!
  • Interests:I'm a Dutchy, that means I'm not a German (which doesn't sound/look the same to me!) also, being a Dutchy means I'm an idiot... sort off!

    And I def. need to get a real life again... I'm bored with my current life, ideas can be pm'd to me!
  • Country:Dutchyland

Posted 25 April 2006 - 11:58 PM

which one's the wireless? My LinkSys works like a charm! a 30 meter range and a very stable connection...

#6 x2p

x2p

    Network Security

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 472 posts
  • Location:Birmingham
  • Interests:Basketball,dj'ing and cars
  • Country:England

Posted 25 April 2006 - 11:59 PM

both lol

#7 patman174

patman174

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 217 posts

Posted 26 April 2006 - 12:23 AM

I have a Microsoft wireless router. I know, I know, its microsoft, but its a good router. It has one of the best software programs installed that I have ever seen. I do like the Linksys by Cisco. They are great routers. I have also heard about people programming there linksys routers. If I ever get ahold of another one, I am going to try it to.

#8 Sphere

Sphere

    The moth next to my brain is Bart, say hi to him if you like

  • Sponsor
  • PipPipPipPipPip
  • 2,355 posts
  • Location:*tap* Behind ya!
  • Interests:I'm a Dutchy, that means I'm not a German (which doesn't sound/look the same to me!) also, being a Dutchy means I'm an idiot... sort off!

    And I def. need to get a real life again... I'm bored with my current life, ideas can be pm'd to me!
  • Country:Dutchyland

Posted 26 April 2006 - 12:26 AM

View Postpatman174, on Apr 26 2006, 02:23 AM, said:

I do like the Linksys by Cisco. They are great routers. I have also heard about people programming there linksys routers. If I ever get ahold of another one, I am going to try it to.
They're really great... Im currently running DSL on it, and it works! I have it set to samba, redirecting it to my server, and all stuff like that...

It's really the best I had, my previous, an el-cheapo E-tech sucked, and was nearly as expensive!

#9 clarky3429

clarky3429

    No I will not fix your computer

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,712 posts
  • Location:Melbourne, Australia
  • Country:Australia

Posted 26 April 2006 - 10:32 AM

Linksys and Netcomm (linksys is way better than netcomm tho)

#10 simon

simon

    simon says Post

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 739 posts
  • Location:Buffalo,New York, USA
  • Country:USA

Posted 26 April 2006 - 01:31 PM

linksys and netgear linksys is way better then the netgear

#11 Neon

Neon

    Karl

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 4,728 posts
  • Country:Space

Posted 27 April 2006 - 01:11 PM

anyone got any comments on my belkin? i've had two plus my card in my laptop is belkin. It runs really good and easy to use....

#12 Nvyseal

Nvyseal

    Chairman of the Board

  • Administrator
  • PipPipPipPipPipPip
  • 9,787 posts
  • Location:From the whatever it is, Pluto
  • Country:USA

Posted 30 June 2006 - 10:56 PM

I've got an Air Link, a pretty good wireless router. The management is superb you can set it to do almost anything. I had a linksys, but you know what? it kinda suked, plus it was always interfearing with my neighbors linksys

#13 Sphere

Sphere

    The moth next to my brain is Bart, say hi to him if you like

  • Sponsor
  • PipPipPipPipPip
  • 2,355 posts
  • Location:*tap* Behind ya!
  • Interests:I'm a Dutchy, that means I'm not a German (which doesn't sound/look the same to me!) also, being a Dutchy means I'm an idiot... sort off!

    And I def. need to get a real life again... I'm bored with my current life, ideas can be pm'd to me!
  • Country:Dutchyland

Posted 30 June 2006 - 11:03 PM

I had that interference too, got it solved by scanning for free channels, and take the one that had the most clear channels around it (it became channel 2-4, yes, I have broadband :P )




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users