Jump to content


Connection Interrupted in Firefox


  • Please log in to reply
7 replies to this topic

#1 nabz0r

nabz0r

    Untraceable

  • Members
  • PipPipPip
  • 112 posts
  • Location:Lost somewhere in Sweden
  • Interests:Network Security & CS 1.6
  • Country:Sweden

Posted 22 May 2009 - 04:24 PM

I got this problem today and I don't know why. I even uninstalled and re-installed it, but same problem. :cc_surrender:... Anyone had this problem before? IE works fine though. :/
Posted Image

#2 Nvyseal

Nvyseal

    Chairman of the Board

  • Administrator
  • PipPipPipPipPipPip
  • 9,788 posts
  • Location:From the whatever it is, Pluto
  • Country:USA

Posted 22 May 2009 - 04:29 PM

It may have been a problem with our server

#3 nabz0r

nabz0r

    Untraceable

  • Members
  • PipPipPip
  • 112 posts
  • Location:Lost somewhere in Sweden
  • Interests:Network Security & CS 1.6
  • Country:Sweden

Posted 22 May 2009 - 04:33 PM

View PostNvyseal, on May 22 2009, 06:29 PM, said:

It may have been a problem with our server
Not only your server, It's like that no matter what I open. Btw, I installed "Hide IP" and tried it and it worked but I uninstalled it, it may be 'cause of that, right?

#4 m.oreilly

m.oreilly

    rog'er wilco

  • Admin
  • PipPipPipPipPipPip
  • 8,771 posts
  • Country:lower uncton

Posted 22 May 2009 - 05:42 PM

yep, and there is most likely some residue in mozilla folder/app data that is hanigng you up, so to speak.

#5 nabz0r

nabz0r

    Untraceable

  • Members
  • PipPipPip
  • 112 posts
  • Location:Lost somewhere in Sweden
  • Interests:Network Security & CS 1.6
  • Country:Sweden

Posted 22 May 2009 - 06:36 PM

View Postm.oreilly, on May 22 2009, 07:42 PM, said:

yep, and there is most likely some residue in mozilla folder/app data that is hanigng you up, so to speak.

I uninstalled it and re-installed, doesn't that help?

#6 m.oreilly

m.oreilly

    rog'er wilco

  • Admin
  • PipPipPipPipPipPip
  • 8,771 posts
  • Country:lower uncton

Posted 22 May 2009 - 08:09 PM

nope. you have to go into user files and the like, as those are left behind. that's why when you reinstall it, your stuff ie. bookmarks and things are still there...

#7 nabz0r

nabz0r

    Untraceable

  • Members
  • PipPipPip
  • 112 posts
  • Location:Lost somewhere in Sweden
  • Interests:Network Security & CS 1.6
  • Country:Sweden

Posted 23 May 2009 - 09:40 AM

View Postm.oreilly, on May 22 2009, 10:09 PM, said:

nope. you have to go into user files and the like, as those are left behind. that's why when you reinstall it, your stuff ie. bookmarks and things are still there...

Okay thanks. I deleted the file and re-installed and everything works fine. :cc_surrender:

Edited by nabz0r, 23 May 2009 - 09:45 AM.


#8 m.oreilly

m.oreilly

    rog'er wilco

  • Admin
  • PipPipPipPipPipPip
  • 8,771 posts
  • Country:lower uncton

Posted 24 May 2009 - 04:51 PM

View Postnabz0r, on May 23 2009, 02:40 AM, said:

Okay thanks. I deleted the file and re-installed and everything works fine. :cc_surrender:

:bluerip:




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users