Jump to content


Site Status


  • Please log in to reply
8 replies to this topic

#1 Nvyseal

Nvyseal

    Chairman of the Board

  • Administrator
  • PipPipPipPipPipPip
  • 9,787 posts
  • Location:From the whatever it is, Pluto
  • Country:USA

Posted 18 August 2007 - 03:29 AM

Tonight, hopefully starting at 10:30pm PDT, we will be performing an emergency IOS upgrade to one of our core routers. This is to hopefully quench the problems we have been experiencing once and for all. The downtime is estimated to be no longer than 20 minutes, however if anything goes wrong, it could take much longer.

#2 m.oreilly

m.oreilly

    rog'er wilco

  • Admin
  • PipPipPipPipPipPip
  • 8,766 posts
  • Country:lower uncton

Posted 18 August 2007 - 03:53 AM

thanks for the heads up :Laie_56:

#3 Nvyseal

Nvyseal

    Chairman of the Board

  • Administrator
  • PipPipPipPipPipPip
  • 9,787 posts
  • Location:From the whatever it is, Pluto
  • Country:USA

Posted 19 August 2007 - 05:58 AM

OK, for now, we're the only ones on our server, the SQL databases have been checked, optimized and backed up we have a new core router. We should be running lightning fast, and lean. Anyone see a difference? :Laie_56:

#4 nitram

nitram

    NITRISCO

  • Members
  • PipPipPip
  • 233 posts
  • Location:Nottingham England
  • Country:England

Posted 31 August 2007 - 09:58 PM

The group icons are not showing for me. Im useing IE7.

#5 Scuba

Scuba

    I see you!

  • Members
  • PipPipPip
  • 292 posts
  • Country:usa

Posted 01 September 2007 - 04:20 AM

Very Nice!!!!! I was having a very hard time putting up new posts or even replies, but now it loads those pages very quickly and doesnt give me error reports. :mellow:

#6 Christopholofigus

Christopholofigus

    Motorcycles and running

  • Sponsor
  • PipPipPipPipPip
  • 2,081 posts
  • Location:Evans Georgia
  • Interests:Holy CRAPBALLS! I totally remember this place!
  • Country:USA

Posted 01 September 2007 - 08:04 AM

yeah, no slow load times anymore

#7 Nvyseal

Nvyseal

    Chairman of the Board

  • Administrator
  • PipPipPipPipPipPip
  • 9,787 posts
  • Location:From the whatever it is, Pluto
  • Country:USA

Posted 01 September 2007 - 02:01 PM

View Postnitram, on Aug 31 2007, 02:58 PM, said:

The group icons are not showing for me. Im useing IE7.
Odd, Im not having that problem..
Attached File  Gicons.jpg   235.22K   1 downloads

#8 nitram

nitram

    NITRISCO

  • Members
  • PipPipPip
  • 233 posts
  • Location:Nottingham England
  • Country:England

Posted 01 September 2007 - 08:50 PM

Ill have to try firefox as your download gives me an error also dave.

#9 Tweak

Tweak

    Established Member

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 674 posts
  • Country:US

Posted 02 September 2007 - 03:32 PM

Occasional board errors but maybe the connection here, modem was just replaced.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users