Jump to content


How fast is your slowest PC?


  • Please log in to reply
32 replies to this topic

#16 zygorator

zygorator

    Member

  • New Members
  • PipPip
  • 10 posts
  • Country:Denmark

Posted 22 April 2006 - 08:36 PM

128kb ram commodore...
or if that doesnt count, my 300mhz laptop with 6gb hdd :P
:edit: oops, didnt see the date

Edited by zygorator, 22 April 2006 - 08:37 PM.


#17 simon

simon

    simon says Post

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 739 posts
  • Location:Buffalo,New York, USA
  • Country:USA

Posted 25 April 2006 - 05:13 PM

my slowest is the 1 I call the beast specs are below..... its called that cause it had to put up with me !


AMD 550 512mb 40 gig hdd

Edited by simon, 02 August 2006 - 11:43 AM.


#18 Neon

Neon

    Karl

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 4,728 posts
  • Country:Space

Posted 25 April 2006 - 05:32 PM

Quote

my slowest is the 1 I call the beast specs are below..... its called that cause it had to put up with me !

not a bad little machine though simon :)

#19 tntoak

tntoak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 250 posts
  • Location:Anchorage, AK
  • Country:USA

Posted 28 April 2006 - 10:19 AM

My slowest PC is also the first one I ever owned - a whopping 1.0227 MHz.

It's a Commodore VIC-20, BTW - and it still works.

#20 Roadrunner

Roadrunner

    Established Member

  • Sponsor
  • PipPipPipPipPip
  • 672 posts
  • Location:Irvine, california
  • Country:USA

Posted 01 August 2006 - 06:39 AM

My wifes' PC is a Athlon 1.2 G-
She loves it-
I put it in a $15 case with funky lights glowing and she thinks it's a top unit.
Allshe does is internet and Word - so she doesn't know any difference :lol:

#21 Linoman

Linoman

    Established Member

  • Sponsor
  • PipPipPipPipPip
  • 1,536 posts
  • Country:South Africa (Cape-Town)

Posted 01 August 2006 - 08:00 AM

I guess a PC is only as fast as it needs to be?

#22 Dutchie

Dutchie

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 93 posts
  • Interests:Fieldhockey nd ice skating
  • Country:The Netherlands

Posted 02 August 2006 - 09:10 AM

The slowest pc here has
1.2gzh, 256mb ram. Runs almost as fast as my 2.4gzh, 512mb ram with bcause it uses BeaFanatIX linux.

#23 clarky3429

clarky3429

    No I will not fix your computer

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,712 posts
  • Location:Melbourne, Australia
  • Country:Australia

Posted 02 August 2006 - 11:48 AM

View PostLinoman, on Aug 1 2006, 06:00 PM, said:

I guess a PC is only as fast as it needs to be?

pretty much...but i have noticed when building computers, that even offices that only need computers to write a word document/check emails ask for 2.8ghz HT with DDR2 etc. People get a PC based on what they WANT it to be, which is a lot higher, lol...pretty silly, i dont understand why!!

#24 Sphere

Sphere

    The moth next to my brain is Bart, say hi to him if you like

  • Sponsor
  • PipPipPipPipPip
  • 2,355 posts
  • Location:*tap* Behind ya!
  • Interests:I'm a Dutchy, that means I'm not a German (which doesn't sound/look the same to me!) also, being a Dutchy means I'm an idiot... sort off!

    And I def. need to get a real life again... I'm bored with my current life, ideas can be pm'd to me!
  • Country:Dutchyland

Posted 02 August 2006 - 03:32 PM

New slowest:
400 MHz
512 RAM

Dunno what it is exactly, but my old server died completely now....

#25 VROSA

VROSA

    Ghost Member

  • Global Moderator
  • PipPipPipPipPip
  • 2,043 posts
  • Location:Belo Horizonte - Minas Gerais - Brazil
  • Interests:Hardware, Software, Alphas and Betas, OS Mods, Windows 8.1, Windows 10, Linux, Games, Fun, Friends.
  • Country:Brazil

Posted 07 February 2010 - 09:07 AM

Currently at home the slowest working rig is my Sempron lappy w/ 1GB...

...but I'm gonna have a 486 DX4 working soon.

http://www.x64bit.net/site/board/index.php?showtopic=7384



Quote

Pentium III Coopermine @ 800 MHz, 256 MB RAM PC 133

~update~

The Coopermine is now one of my father's company rigs and now has 640 MB of RAM.

:mail1:

#26 chriso_86

chriso_86

    Director of Technology Development

  • Global Moderator
  • PipPipPipPipPip
  • 2,271 posts
  • Location:Illinois
  • Interests:GOLFING, biking, movies, gaming (pc and xbox360), hanging with friends.
  • Country:U.S.

Posted 07 February 2010 - 05:00 PM

450 blazing MHz for me :mail1: It is my awesome fast fax machine!

#27 Nvyseal

Nvyseal

    Chairman of the Board

  • Administrator
  • PipPipPipPipPipPip
  • 9,800 posts
  • Location:From the whatever it is, Pluto
  • Country:USA

Posted 07 February 2010 - 05:57 PM

I have a P2 @ 350MHz running Windows ME for about 2 years now. Still no BSOD. (knock on wood)

#28 bizketman101

bizketman101

    Advanced Member

  • Sponsor
  • PipPipPip
  • 182 posts
  • Country:United States

Posted 07 February 2010 - 06:33 PM

well, since I just upgraded a few months back my slowest rig is a P4 2.4ghz, 1gig ram, 160gig HD. Although it is collecting dust in my closet.. :mail1:

#29 Sphere

Sphere

    The moth next to my brain is Bart, say hi to him if you like

  • Sponsor
  • PipPipPipPipPip
  • 2,355 posts
  • Location:*tap* Behind ya!
  • Interests:I'm a Dutchy, that means I'm not a German (which doesn't sound/look the same to me!) also, being a Dutchy means I'm an idiot... sort off!

    And I def. need to get a real life again... I'm bored with my current life, ideas can be pm'd to me!
  • Country:Dutchyland

Posted 07 February 2010 - 07:10 PM

I'm guessing it's my iPhone.

But real PC, that's gotta be my P2 system. No clue how fast it is or so... and well, :effort: checking.

I guess it's slow. But all it dos is burn dust and run a local webserver when I need it

#30 scaramonga

scaramonga

    CALLING ALL STATIONS

  • Global Moderator
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,175 posts
  • Location:Scotland
  • Country:Dunno? but it ain't nice.

Posted 07 February 2010 - 11:07 PM

ION Netbook ATM is slowest :mail1:




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users